Bel 0174 288 984
of 06 246 61 247

Langestraat 72,
2691 BJ ‘s-Gravenzande

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8:00 – 17:30
* gesloten tussen 12:00 – 13:00

Zaterdag 8:30 tot 12:00

Belangrijke mededeling Coronavirus (COVID-19)

Onze praktijk is in overeenstemming met de besluitvorming van de Regering en adviezen van het RIVM weer geopend: Lees verder…..

Zoals de opticien ooit de aanschaf van een bril toegankelijker maakte, zo wil de tandprotheticus dat doen met het kunstgebit.

Marcel Leijenhorst, Sociaal voelend, Meedenkend, vakspecialist, toekomstgericht, proactief.

Welkom bij TPP Westland

Mijn naam is Marcel Leijenhorst. Vanaf 1997 ben ik werkzaam in de tandtechniek en in 2019 trotse eigenaar van tandprothetische praktijk TPP Westland aan de Langestraat 72. Ik houd van een persoonlijke aanpak waarbij kwaliteit en flexibiliteit voorop staan. "Het laten aanmeten van een nieuw kunstgebit is een zeer persoonlijke stap en dat vergt veel vertrouwen.

Samen met college Kaylee Boon die 7 jaar ervaring heeft in dit vak, zetten wij iedere keer weer alles op alles om het tot een prettige ervaring te maken met natuurlijk een geslaagd product als resultaat."

Schroom niet om een kijkje te nemen in onze praktijk. U kunt hier een gratis schoonmaakset op komen halen. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken om uw huidige prothese te laten controleren en krijgt u vrijblijvend advies. Of loop even binnen voor een gratis schoonmaak of polijstbeurt van uw prothese. En natuurlijk staat de koffie altijd klaar.

Een nieuw kunstgebit

Voor een nieuw kunstgebit bent u bij ons op het juiste adres. In onze praktijk wordt veel aandacht aan de esthetiek en functionaliteit besteed. Samen laten wij laten u weer lachen.

Wat doet een tandprotheticus?

Een tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van volledige, gedeeltelijke en gebitsprotheses op implantaten. Bij mij staat kwaliteit en flexibiliteit voorop!

Reparatie

U kunt altijd binnen lopen om uw prothese te laten repareren. In veel gevallen is de prothese klaar terwijl u wacht. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken. Voor spoedgevallen belt u: 06 246 612 47.

Tarieven en Zorgverzekering

Onze tarieven zijn helder en transparant en worden met u persoonlijk besproken. Ik ben met alle zorgverzekeraars gecontracteerd en draag zorg voor uw declaratie.
SPOEDGEVALLEN<br />
BEREIKBAAR
06 246 61 247 voor

SPOEDGEVALLEN
BEREIKBAAR

1 2 3 4 5 6

Stappenplan

Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen werk ik aan uw kunstgebit, alle stappen heb ik in eigen hand en zo komen wij samen tot een eindproduct precies naar uw wensen.
Intakegesprek & mondonderzoek

Intakegesprek & mondonderzoek

Iedereen is uniek en geen behandeling is hetzelfde. Daarom starten wij elk behandelingstraject met een intakegesprek.
Het maken van de afdrukken

Het maken van de afdrukken

Met de eerste afdrukken van de kaak wordt in ons laboratorium een gipsmodel gemaakt. Dit gebeurd d.m.v. speciale ‘lepels’.
De beetbepaling  boven- en onderkaak

De beetbepaling boven- en onderkaak

In deze fase wordt de stand van de boven en onderkaak, alsmede vorm en de kleur van de tanden bepaald. Dat is belangrijk.
De pasfase

De pasfase

U kunt uw proefprothese passen. Tijdens het passen controleren wij o.a. of de kiezen goed op elkaar sluiten, de lippen en kaken goed gevuld zijn.
Plaatsen prothese

Plaatsen prothese

Uw nieuwe gebitsprothese is klaar. Bij het plaatsen controleren wij of de kiezen goed op elkaar sluiten en of er geen pijnlijke plekken zijn.
Nazorg

Nazorg

Veel mensen die een gebitsprothese dragen gaan nooit op controle. Bij een volledige gebitsprothese (kunstgebit) slinken de kaken na verloop van tijd.

Lachen: het is gezond, doe het vol overgave Lach met heel je mond, want zoals we weten, is het kerngezond.
Lachen doen we eigenlijk te weinig, als je ouder wordt. Meestal komt dat door zorgen, maar vergeet niet te blijven lachen.  Lachen beïnvloedt de mens in zijn bestaan. Leef met een lach, anderen zien het graag. Tandprothetische praktijk Westland ziet graag mensen komen met een lach en zeker als je geholpen bent met je tanden of een nieuwe gebitsprothese. Lachen, is en blijft een rijk bezit.
Tekst Dick Voogd