Betalingen en Infomedics

Uw rekening. Hoe werkt het?

Betalingen en Infomedics

Wij zijn in onze praktijk liever met u bezig, dan met onze financiële administratie en daarom hebben wij de verwerking van de nota’s overgedragen aan Infomedics. Onze nota’s ontvangt u daarom van hen. Infomedics is als enige bevoegd om de nota’s te incasseren en u dient de betaling aan Infomedics over te maken. Tandprothetische praktijk Westland dient de nota voor u in bij uw zorgverzekeraar en u ontvangt alleen een nota voor het niet vergoedde deel.

Vragen over uw nota?
De nota is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de nota staat elke verrichting omschreven met een code. Aan deze code is een tarief gekoppeld. Voor vragen over uw nota verwijzen wij u naar de veel gestelde vragen van Infomedics. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u contact opnemen met Infomedics via telefoonnummer 036-2031900 bereikbaar van 9.00 tot 17.00 of per mail rekening@infomedics.nl.

Digitale nota
Wist u dat u Uw nota ook digitaal kan ontvangen. Op de papieren nota die u heeft ontvangen, staat beschreven hoe u een account kunt aanmaken, zodat toekomstige nota´s in het vervolg digitaal aan u worden verstuurd.

Contactgegevens Infomedics
Website: www.infomedics.nl
E-mail: rekening@infomedics.nl
Bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.
Telefoon: 036-2031900

Infomedics B.V.
Afdeling Servicedesk Patiënten
Postbus 60108
1320 AC Almere

Persoonlijk

Onze specialisaties

Bekijk onze producten & diensten óf maak een gratis afspraak bij ons om de verschillende mogelijkheden aan u uit te laten leggen voor een stralende lach!