Samen laten wij u weer lachen.

Over ons

Een nieuw kunstgebit

Voor een nieuw kunstgebit bent u bij ons op het juiste adres. In onze praktijk wordt veel aandacht aan de esthetiek en functionaliteit besteed. Samen laten wij laten u weer lachen.

Wat doet een tandprotheticus?

Een tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van volledige, gedeeltelijke en gebitsprotheses op implantaten. Bij mij staat kwaliteit en flexibiliteit voorop!

Reparatie

U kunt altijd binnen lopen om uw prothese te laten repareren. In veel gevallen is de prothese klaar terwijl u wacht. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken. Voor spoedgevallen belt u: 06 246 612 47.

Tarieven en Zorgverzekering

Onze tarieven zijn helder en transparant en worden met u persoonlijk besproken. Ik ben met alle zorgverzekeraars gecontracteerd en draag zorg voor uw declaratie.
Marcel Leijenhorst, Sociaal voelend, Meedenkend, vakspecialist, toekomstgericht, proactief.

Welkom bij TPP Westland

Mijn naam is Marcel Leijenhorst. Vanaf 1997 ben ik werkzaam in de tandtechniek. Sinds 2006 ben ik gediplomeerd tandprotheticus en heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Nu is hier het moment om zelfstandig en geheel naar eigen inzicht mijn praktijk te gaan voeren, daarom heet ik u en mijn team u van harte welkom en zie u graag voor een persoonlijk gesprek waarin kwaliteit en flexibiliteit voorop staat.

Het besef dat het laten aanmeten van een nieuw kunstgebit een zeer persoonlijke stap is en veel vertrouwen vergt, zal ons er altijd toe drijven alles op alles te zetten, dit een prettige ervaring en een geslaagd product te laten zijn.

Schroom niet om een kijkje te nemen in onze praktijk. U kunt een afspraak maken om uw huidige prothese laten controleren en u krijgt vrijblijvend advies. Loop ook even binnen voor een gratis schoonmaak of polijstbeurt van uw prothese. En natuurlijk staat de koffie altijd klaar.