Wij laten u weer lachen

Kunstgebit

Kunstgebit

Een nieuwe prothese

Een loszittend kunstgebit kan worden verholpen door de pasvorm te verbeteren, maar op een zeker moment bent u toe aan een nieuw kunstgebit. Van een verouderd gebit kunt u veel pijn en ongemak ondervinden, maar ook cosmetisch gezien is het verstandig om regelmatig (dit betekent om de 5 á 6 jaren) de prothese te vernieuwen.

Wilt u uw gebit laten controleren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Behalve technisch vakbekwaam is de tandprotheticus tevens medisch-biologisch opgeleid. De meeste zorgverzekeraars vergoeden daarom ook de kosten van de tandprotheticus.

Het schoonmaken van de gebitsprothese.

Om uw prothese goed en veilig te kunnen reinigen is het belangrijk een zachte zeep te gebruiken en te poetsen met een harde borstel. Tandpasta is een schuurmiddel en kan krassen geven, wat de prothese weer vatbaarder maakt voor verontreiniging. Bruistabletten kunnen een agressieve werking op uw prothese uitoefenen. Op deze site en in onze praktijk kunt producten vinden die wij adviseren te gebruiken om lang plezier van uw prothese te kunnen hebben.

Persoonlijk

Onze specialisaties

Bekijk onze producten & diensten óf maak een gratis afspraak bij ons om de verschillende mogelijkheden aan u uit te laten leggen voor een stralende lach!