Immediaat Prothese

Uw glimlach is het waard

Immediaat prothese

Het noodgewongen moeten verliezen van tanden en kiezen is een ingrijpende gebeurtenis en vergt veel vertrouwen en is een proces is wat wij samen aan gaan en begint met de diagnose van de tandarts .
Wij beginnen met een gesprek waarin ik uitgebreid met u bespreek wat het inhoud om een of meerdere tanden te verliezen en of het aan te raden is om voor een prothese te gaan.
Omdat het het in principe geen optie is om zonder tanden en kiezen te doen, meten wij de prothese aan op het moment dat deze nog in de mond aanwezig zijn.
Wij bespreken samen uw wensen en makende prothese uiteindelijk af. De prothese wordt dan direct na het trekken van de tanden en kiezen geplaatst en zo functioneert deze als een drukverband op de wonden. Na deze 24 uur gedragen te hebben komt u bij ons voor een controle, eventuele pijnlijke plekken worden verwijderd en de prothese wordt verder nagelopen. Nu is het moment van uitgebreide nazorg aangebroken en u kunt altijd terecht voor aanpassingen, zoals het ontlasten van pijnlijke (druk)plekken. Het is onvermijdelijk dat de prothese, door het slinken en invallen van de kaak, heel snel los gaat zitten. Na ongeveer 2 tot 3 maanden gaan wij deze pasvorm corrigeren, het opvullen (rebasen) van een prothese duurt over het algemeen een paar uur. Na ongeveer 6 tot 12 maanden wordt de noodprothese vervangen door de definitieve prothese.

Persoonlijk

Onze specialisaties

Bekijk onze producten & diensten óf maak een gratis afspraak bij ons om de verschillende mogelijkheden aan u uit te laten leggen voor een stralende lach!