Laatste nieuws

Coronavirus (COVID-19)

Tandprothetische praktijk Westland heet u van harte welkom.

Het Coronavirus treft ons allemaal. De overheid heeft passende maatregelen genomen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Zo zijn onder andere eet- en drinkgelegenheden en contactberoepen zoals kappers, schoonheidssalons e.d. gesloten.

Ondanks deze maatregelen is de mondzorg uitgesloten hiervan. Wij hebben dan ook nooit de deuren verplicht moeten sluiten. Wel staat gezondheid uiteraard altijd op de eerste plaats en ook uit collegialiteit heb ik de reguliere zorg toen tijdelijk gestopt.

Nadat de Noodverordeningen van de Veiligheid regio’s meer openheid en duidelijkheid gaven en aan de hand van de laatste regeringsbesluiten, komt de reguliere mondzorg weer rustig op gang. In de weken dat wij de reguliere zorg vrijwillig hebben gestopt, heb ik de tijd genomen de praktijk gereed te maken voor de 1,5 meter samenleving, zodat u met een gerust hart de praktijk kunt betreden. Mijn praktijk voldeed al aan alle kwaliteitseisen en hygiëne protocollen, maar ondanks dat heb ik de afgelopen periode gebruikt dit aan te scherpen naar ‘’ coronaproof ’’. Zo zorg ik er bijvoorbeeld voor dat de afspraken zo ruim gepland worden dat u en ik, in principe, de enige zijn die zich in de praktijk bevinden.

Maar schroom niet om binnen te lopen, de inrichting is zo dat er voldoende afstand is en anders zal ik aanwijzingen geven.
Alles in het belang van onze gezondheid.

Dus kom gerust of maak een afspraak en blijf gezond.

Hartelijke groet,

Marcel Leijenhorst

Persoonlijk

Onze specialisaties

Bekijk onze producten & diensten óf maak een gratis afspraak bij ons om de verschillende mogelijkheden aan u uit te laten leggen voor een stralende lach!