Het stappenplan voor uw nieuwe (gebits)prothese

Stappenplan

Stappenplan

Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen werk ik aan uw kunstgebit, alle stappen heb ik in eigen hand en zo komen wij samen tot een eindproduct precies naar uw wensen.
Intakegesprek & mondonderzoek

Intakegesprek & mondonderzoek

Iedereen is uniek en geen behandeling is hetzelfde. Daarom starten wij elk behandelingstraject met een intakegesprek.
Het maken van de afdrukken

Het maken van de afdrukken

Met de eerste afdrukken van de kaak wordt in ons laboratorium een gipsmodel gemaakt. Dit gebeurd d.m.v. speciale ‘lepels’.
De beetbepaling  boven- en onderkaak

De beetbepaling boven- en onderkaak

In deze fase wordt de stand van de boven en onderkaak, alsmede vorm en de kleur van de tanden bepaald. Dat is belangrijk.
De pasfase

De pasfase

U kunt uw proefprothese passen. Tijdens het passen controleren wij o.a. of de kiezen goed op elkaar sluiten, de lippen en kaken goed gevuld zijn.
Plaatsen prothese

Plaatsen prothese

Uw nieuwe gebitsprothese is klaar. Bij het plaatsen controleren wij of de kiezen goed op elkaar sluiten en of er geen pijnlijke plekken zijn.
Nazorg

Nazorg

Veel mensen die een gebitsprothese dragen gaan nooit op controle. Bij een volledige gebitsprothese (kunstgebit) slinken de kaken na verloop van tijd.
Maak vandaag nog een afspraak!

Wij staan voor u klaar

Schroom niet om een kijkje te nemen in onze praktijk. U kunt een afspraak maken om uw huidige prothese laten controleren en u krijgt vrijblijvend advies. Loop ook even binnen voor een gratis schoonmaak of polijstbeurt van uw prothese. En natuurlijk staat de koffie altijd klaar.
Afspraakformulier
TPP WESTLAND

Voor een mooi en goed passend gebit.

Durf weer te lachen met een fraai gebit !
Gun uzelf een lach die gezien mag worden. Wij doen er alles aan om dit werkelijkheid te laten worden, dankzij de gebitsprothese die bij u past. Wij maken niet zomaar uw standaard gebitsprothese, maar geven door maatwerk uw gebit een zo natuurgetrouw mogelijke uitstraling.

Loop binnen of maak direct een afspraak. Wij helpen u graag!